YOURS NATURALLY

Home / Yours Naturally

Yours Naturally Logo

Het bedrijf Yours Naturally in Engeland waarvan wij onze producten kopen, maakt al 20 jaar waskaarsen van hoge kwaliteit natuurlijke was. Met ingredienten die zowel duurzaam als milieuvriendelijk zijn. De kaarsen zijn vrij van op petroleum gebaseerde paraffinewas, dieren- of bijenwas. Ze branden erg schoon , zijn vrij van toevoegingen en niet op dieren getest.

Palmolie, soya en raapolie zijn fantastische producten , wereldwijd gebruikt in de voedsel- en cosmetische industrie en als biologische brandstof. Wij gebruiken er een hele kleine hoeveelheid van en besteden veel zorg aan het afnemen van ethisch verantwoorde bronnen in Engeland en Maleisië.

De palmoliefabriek in de regio van Penang, is eigendom van alleen West Maleisië, die lid is van RSPO, de sporen van de fabriek leiden terug naar de lokale plantages, molens en raffinaderijen dicht in de buurt. Ambtenaren verzekeren ons dat de oogsten van deze fabriek niet van ontboste gebieden komen. Rubber- en kokosnootplantages zijn de laatste dertig jaar beplant met palmoliepalmen.

Onze leverancier is lid van een bestuur opgesteld door de VN de RSPO (Roundtable for Sustainable Palmoil ) www.rspo.org samen met WWF/WNF, ook oprichtend lid van, om zich in te zetten voor de best practicus en ethiek te promoten bij de productie van palmolie. Dit is een duurzaam netwerk waarbinnen alle partners werken aan de juiste ethische omstandigheden bij zowel arbeid als milieu.

De meeste wassen vallen onder de rang van voeding en zijn halal-gecertificeerd. Wij zijn tegen wreedheid en niet- ethische palmolieproductie en we zijn er zeker van dat onze bronnen ethisch verantwoord en duurzaam zijn.

Ons doel is om u te voorzien van de beste ethisch verantwoorde waskaarsen,
waarbij we alle noodzakelijke stappen nemen om de problemen in de wereld te doen afnemen in plaats van daaraan bij te dragen.

Buiten onze natuurlijke soya-waskaarsen in verschillende soorten en maten zijn er ook producten zoals : Massage oliën , Lipbalms en Body lotions & creams verkrijgbaar bij PowerskinbyJoelle.

Yours Naturally Jars