Yours naturally producten

Home / Producten

Natuurlijke verzorgingsproductenMet de producten van Yours Naturally ademt onze schoonheidssalon extra kalmte en een ontspannen sfeer uit. Het Engelse merk Yours Naturally is al 20 jaar specialist op het gebied van kaarsen van natuurlijke ingrediënten. De productie gebeurt duurzaam, milieuvriendelijk en dierproefvrij.

Natuurlijke geurkaarsen

Op een duurzame manier sfeer in huis creëren met de natuurlijke geurkaarsen van Yours Naturally. Haal de geur van fris katoen in huis met de subtiele waxinelichtjes. Het assortiment vegan geurkaarsen is zeer breed; van lavendelgeur tot gember en kruiden.

Natuurlijke geurstokjes

Naast de kaarsen biedt het merk ook natuurlijke geurstokjes. De rotan stokjes verspreiden de geur van de plantaardige en aromatische olie geleidelijk, waardoor je maandenlang van de geursticks geniet. De natuurlijke geurstokjes van Yours Naturally zijn er in diverse bloemen- en vruchtengeuren.

Natuurlijke verzorgingsproducten

Uiteraard mogen natuurlijke verzorgingsproducten niet in het aanbod van dit duurzame merk ontbreken. Bij Powerskin by Joelle kunt u ook terecht voor natuurlijke massage olie, lippenbalsem, bodylotion, natuurlijke geurkaarsen en andere verzorgingsproducten.

Persoonlijk advies Yours Naturally producten

De producten zijn op aanvraag te bestellen. Wij adviseren u graag persoonlijk voor een optimaal resultaat en het gebruik van onze Yours Naturally producten. Vul onderstaand formulier in, dan hoort u spoedig van ons.

 

Yours naturally producten

Neem contact op

Schoonheidsspecialist Joëlle is werkzaam vanaf de salon in Haarlem. Stuur een e-mail voor de mogelijkheden en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens

PowerSkinbyJoelle 
Joëlle de Haan
Westergracht 57 RD
2013 ZL Haarlem

Openingstijden:
 - dinsdag: 9.30 – 21.30 uur
 - woensdag: 9.30 – 18.00 uur
 - vrijdag: 9.30 – 18.00 uur
 - Ook één zaterdag vd maand (varieert): 10.00 - 17:00 uur

Telefoonnummer: 0639395900
E-mail: mail@powerskinbyjoelle.nl 
Navigatie: Google Maps