Medik8 Producten

Home / Producten

Medik8 kopen bij JoelleMedik8 is een huidverbeteringsmerk dat streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit in zijn productaanbod. De Medik8 producten worden ontwikkeld door een team van biochemici en farmaceuten in een Brits biologisch onderzoeksinstituut. Het merk wordt uitsluitend verkocht door professionals zoals huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. De producten zorgen voor een optimaal resultaat bij de Medik8 peelings en behandelingen die wij aanbieden.

Filosofie van Medik8

Medik8 vindt dat iedereen moet genieten van een Beautiful Skin for Life. De producten voor dagelijkse verzorging bieden effectieve, duurzame resultaten. Het wereldwijd bekroonde huidverbeteringsmerk gelooft in de CSA (Vitamine C, Sunscreen, Vitamine A). Uit onderzoek is gebleken dat dit de beste anti-age methode is. Door meer dan 40 jaar ervaring weet Medik8 exact wat de huid nodig heeft en verbeteren de formules continu.

Medik8 dagcrème en verzorging

Medik8 dagcrème is ideaal voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Door mijn jarenlange ervaring weten wij goede resultaten te behalen met de serums en verzorgingsproducten van Medik8. Het merk is gespecialiseerd in het tegengaan van huidveroudering en verminderen van huidproblemen zoals pigmentatie, acne en roodheid. De dagcrème en andere verzorgingsproducten zijn dan ook geschikt voor verschillende huidtypen.

Medik8 kopen bij Joëlle

Bij Powerskin by Joelle kunt u de producten van Medik8 kopen. Voor het beste resultaat geven wij altijd een persoonlijk advies en instructies over correct gebruik van deze producten. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij spoedig contact met u op of bestel direct uw Medik8 producten via de link hieronder:

Bestel HIER Medik8 producten

 

Producten

Neem contact op

Schoonheidsspecialist Joëlle is werkzaam vanaf de salon in Haarlem. Stuur een e-mail voor de mogelijkheden en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens

PowerSkinbyJoelle 
Joëlle de Haan
Westergracht 57 RD
2013 ZL Haarlem

Openingstijden:
 - dinsdag: 9.30 – 21.30 uur
 - woensdag: 9.30 – 18.00 uur
 - vrijdag: 9.30 – 18.00 uur
 - Ook één zaterdag vd maand (varieert): 10.00 - 17:00 uur

Telefoonnummer: 0639395900
E-mail: mail@powerskinbyjoelle.nl 
Navigatie: Google Maps