Dr.G Producten

Home / Producten

De producten van Dr.G zijn de nummer 1 op het gebied van Koreaanse huidverzorging en tevens favoriet van Joelle. Wij werken al jaren met de beste producten op de markt en zijn dan ook fan van deze producten waar huidherstel centraal staat.

K-beauty

Dr.G CosmeCeuticals is het meest professionele cosmetische merk van Korea. K-beauty heeft de laatste jaren veel terrein gewonnen, ook in Nederland is Korean Beauty zeer geliefd. De meest innovatieve skincare producten komen uit Korea, dit merk sluit daarom perfect aan bij de behandelingen van Joelle.

Optimaal huidherstel

Maximaal huidherstel staat centraal bij de producten van Dr.G. Alle producten zijn klinisch getest. Met een team van 33 dermatologen en 100 cosmetische artsen wordt er continu gewerkt aan innovaties en de meest effectieve producten. Dr.G levert krachtige gepatenteerde formules met hoge concentraties actieve ingrediënten, onderbouwd door wetenschap én ervaringen uit de praktijk.

De producten zijn op aanvraag te bestellen. Wij adviseren u graag persoonlijk voor een optimaal resultaat en het gebruik van onze Dr.G producten. Vul onderstaand formulier in, dan hoort u spoedig van ons.

Producten

Neem contact op

Schoonheidsspecialist Joëlle is werkzaam vanaf de salon in Haarlem. Stuur een e-mail voor de mogelijkheden en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens

PowerSkinbyJoelle 
Joëlle de Haan
Westergracht 57 RD
2013 ZL Haarlem

Openingstijden:
 - dinsdag: 9.30 – 21.30 uur
 - woensdag: 9.30 – 18.00 uur
 - vrijdag: 9.30 – 18.00 uur
 - Ook één zaterdag vd maand (varieert): 10.00 - 17:00 uur

Telefoonnummer: 0639395900
E-mail: mail@powerskinbyjoelle.nl 
Navigatie: Google Maps