Een bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is zeer geschikt als rimpel- en littekenbehandeling.

Toelichting Bindweefselmassage

Bindweefselmassage PowerSkin by JoelleMet bindweefselmassage masseren we de onderste huidlaag, waarin er onder andere de fibroblasten in de huid worden gestimuleerd om aan te maken. Fibroblasten zijn verantwoordelijk voor de collagene en elastine vezels in onze huid. Tevens wordt ook de doorbloeding gestimuleerd, afvalstoffen worden losgemaakt en afgevoerd. De celdeling wordt verbeterd.

Kortom alles wat vertraagd wanneer we ouder worden,zet ik weer zelf aan het werk door deze massage. Natuurlijke manier van je huid”matras” weer opvullen.
Mooie zet als vervanging voor botox en fillers.

In de media

PowerSkin by Joelle is gespecialiseerd in bindweefselmassages en komt hiervoor zelfs in de media. Schoonheidsspecialist Joëlle de Haan heeft haar kennis en ervaring gedeelt op Metro Nieuws.nl (en het krantje) en Women’s Health magazine.

schoonheidsspecialist Joëlle de Haan op Metro Nieuws.nlWomen's Health: Review: Babassu, pijn is fijn media

Wil je ook een bindweefselmassage voor een mooie, stralende huid?

Nu aanbieding kuur; vijf keer bindweefselmassage van €225,- naar €200,-.

U komt één keer per week, vijf weken lang.

Neem nu contact op voor meer informatie of stuur een e-mail voor het maken van een afspraak. Je kunt ook bellen via salon Smoooth: 023-5831701.